Thaimaalainen ravintola
KhaoSuk

Helsingintie 8, 24100 Salo

Puh. 044 231 1359

Lounasbuffet viikko 47
LOUNAS SISÄLTÄÄ :
Runsaan salaattivalikoiman
Riisin
Itsetehdyt kevätkääryleet
Päivän ruokavaihtoehdot
Kahvin/teen ja pienen makupalan jälkiruokana
Hinta :
Lounas ilman keittoa 13.30 €
Lounas ja keittoa 13,80€
Keitto ja salaattia 11,30 €
Lapset 4-9 v. 7,00 €
Lapset 10-12 v. 10,00 €
Liha alkuperämaa Suomi!

Ma. 18.11

  • Friteerattua kanaa (M) ไก่ทอด
  • Padthai kanalla (M) ผัดไทยไก่
  • Grillattua porsaanniskaa punaisessa curryssa (L) แกงคั่วหมูย่างสับปะรด
  • Mustapippuritofu (M, VG)  เต้าหู้ผัดพริกไทยดำ
  • Punainen tofucurry (M, G, VG) แกงเผ็ดเต้าหู้
  • Päivän keitto: Kanakookoskeitto (M, G) ต้มข่าไก่

Ti. 19.11

  • Kanaa cashewpähkinöillä (M) ไก่ผัดเม็ดมะม่วง
  • Valkosipulipossu (M) หมูทอดกระเทียมพริกไทย
  • Lohi chuchicurryssa (M, G)  ฉู่ฉี่แซลมอน
  • Vihreä tofucurry (M,VG, G)  แกงเขียวหวานเต้าหู้
  • Riisinuudeleita kasviksilla (M, VG)  ผัดซีอิ้วผักรวม
  • Päivän keitto: Kanakeitto (M,G) ต้มจืดไก่

Ke.20.11

  • Friteerattua kanaa (M) ไก่ทอด
  • Kanaa sweet & sourkastikkeessa  (M) เปรี้ยวหวานไก่
  • Punainen naudanlihacurry (M,G) แกงเผ็ดเนื้อ
  • Keltainen tofucurry (M, G, VG) แกงกะหรี่เต้าหู้
  • Padthai tofulla (M, VG) ผัดไทยเต้าหู้
  • Päivän keitto: Tomyam-kanaleitto (M,G) ต้มยำไก่

To 21.11

  • Grillattua porsaanniskaa (L)  คอหมูย่าง
  • Panang kanacurry (M, G) พะแนงไก่
  • Keltainen nuudeleita kasviksilla ( M)  ผัดหมี่ซั่วผัก
  • Massaman tofucurry (M, G,VG, Päh)  มัสมั่นเต้าหู้
  • Päivän keitto: Kanakookoskeitto (M, G) ต้มข่าไก่

Pe 22.11

  • Kanaa cashewpähkinöillä (M)  ไก่ผัดเม็ดมะม่วง
  • Possu keltainen nuudeleita kasviksilla ( M) ผัดหมี่ซั่วหมู
  • Kanaa chili-basilika ja kananmunalla (M) กะเพราไก่ไข่ดาว
  • Inkivääritofu ( M, VG) เต้าหู้ผัดขิง
  • Punainen tofucurry (M, VG) แกงเผ็ดเต้าหู้
  • Päivän keitto: Tulista naudanlihakeitto (M,G) ต้มแซ่บเนื้อ

 

Take away lounaan suosittelemme tilaamaan  Whatsapp viestilla kautta numeroon 044 2311359.

Tilauksessa pitää lukea:

-annosten määrä

-ruoan mausteisuudesta (tulisempi vai miedompi)

-noutoaika